× Introduction Public tastings Gift Fro groups About us Contact 0 €
Jul 06, 2020

Melónová zmrzlina

zdravé recepty (33) vegetariánske recepty (22) čo na obed (21) rýchle recepty (17) fit recepty (15)

Melónová sezóna zahájená! Komu by v týcho horúcich dňoch neulahodil ľadovo vychladený sladučký melón z chladničky, všakže? Po treťom dni klasického melónového mlsania (tých 5 kíl predsalen nezjem na jedno posedenie) som však začala rozmýšľať nad zmenou. Zmrzlina kvôli ktorej nemusíte nikam chodiť, ktorá je 100 % ovocná a navyše s láskou ručne robená? A na jej výrobu budete potrebovať iba 3 ingrediencie!

Melónová zmrzlina

Melónová sezóna zahájená! Komu by v týchto horúcich dňoch neulahodil ľadovo vychladený sladučký melón z chladničky, všakže? Po treťom dni klasického melónového mlsania (tých 5 kíl predsalen nezjem na jedno posedenie) som však začala rozmýšľať nad zmenou. Zmrzlina kvôli ktorej nemusíte nikam chodiť, ktorá je 100 % ovocná a navyše s láskou ručne robená? A na jej výrobu budete potrebovať iba 3 ingrediencie!

DSC_1042.jpg

Ingredience na približne 4 porcie zmrzliny:

  • 2 šálky nakrájaného melónu
  • 1 šálka nakrájaného banánu
  • šťava z polovice limetky alebo citrónu
  • v prípade menej sladkého ovocia na dochutenie med alebo javorový sirup

Prípravu tejto zmrzliny zvládne ozaj každý aj bez zmrzlinovača. Jednoducho melón aj banán nakrájajte a dajte zamraziť. Následne všetko spolu do hladka vymixujte vo výkonom mixéri. Ochutnajte a ak máte radi ozaj sladké, pridajte lyžičku medu alebo javorového sirupu. Garantujem, že štvrtina zmrzliny zmizne už pri jej príprave :).

DSC_1068.jpg

DSC_1057.jpg

DSC_1055.jpg

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.