apr 07, 2019

Z mojej skúsenosti sa ľudia delia na dve skupiny. Tí ktorí milujú sladké a tí ktorí milujú slané. Čo znamená že milujú? To znamená, že aj keď už pohodlne sedíte v pyžame na gauči pred telkou, kvôli jednej Milke (pre slaných to je balík chipsov) ste ochotní vstať, obliecť sa a vytrepať sa do obchodu. Ja patrím rozhodne do sladkej skupiny, aj keď niekedy sa zasnívam, že by som radšej chcela patriť medzi slaných. Aj keď oboje má na zdravie neblahý účinok, mlsanie sladkého má predsa len výraznejší vplyv na pribúdanie telesného tuku.

No a narazili sme na problém. Ale nebojte sa, hneď ho aj vyrieši...

mar 10, 2019

Teraz zabudnite na predsudky o tom, aký je karfiol obyčajný. Vyskúšali ste už pečený karfiol? Pri pečení karfiol skaramelizuje a jeho chuť to krásne prehĺbi.

feb 25, 2019

Jednoduchý recept iba z 2 surovín? Pripravte si tento jarný šmak plný farieb a chutí.

feb 19, 2019

Oplatilo sa však zapojiť fantáziu, lebo vďaka cmaru sa z mäska stala štavnatá pochúťka, ktorú sme servívovali najprv ako večeru a na druhý deň v sendviči. A nevedela by som vybrať, ktorá verzia mi chutila viac.

feb 11, 2019

Tentokrát sa s vami podelím o moju srdcovku. Ako obvykle, príprava je čo najmenej zložitá a mega rýchla. Potešia sa aj diétnici, keďže kombinácia rybky a zeleniny by podľa všetkého mala byť na tanieri aspoň dva krát do týždňa. Vedeli ste, že spomedzi rýb sa považuje za najlepší zdroj Omega-3 mastných kyselín?